Υπηρεσίες πληροφορικής

IT Consulting

IT Support

Network Security - Firewalls

VMware Server Virtualization

Υπηρεσία Microsoft office 365

Υπηρεσίες Πληροφορικής :

Η OverQuality παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις, προϊόντα και Υπηρεσίες Πληροφορικής από την μελέτη, και το σχεδιασμό μέχρι την υλοποίηση, την παρακολούθηση και την υποστήριξη έργων ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων.

 • IT Consulting :

  Η μεγάλη εμπειρία μας επιτρέπουν να προσφέρουμε συμβουλευτικές Yπηρεσίες Πληροφορικής ( IT Consulting ) στους πελάτες μας, απλοποιώντας την αγορά, την εγκατάσταση και τη συντήρηση των συστημάτων τεχνολογίας πληροφορικής που διαθέτουν.

 • IT Support :

  Οι Yπηρεσίες Πληροφορικής -  Service Desk ( IT Support ) καθώς και το αντίστοιχο on-site support που μπορεί να τις συμπληρώσει, αφορούν ουσιαστικά σε αυτό που συνήθως αναφέρεται ως 1st level support και τυπικά καλύπτει πελάτες της OverQuality που διαθέτουν συμβόλαια συντήρησης με την εταιρία.Πρακτικά, οι υπηρεσίες Service Desk ( IT Support ) παρέχουν τη βασική υποστήριξη εξ’ αποστάσεως (τηλεφωνική ή ηλεκτρονική), ενώ, εάν οι περιστάσεις το απαιτήσουν, η υποστήριξη μεταφέρεται και on-site (στον χώρο του πελάτη).

 • Network Security - Firewalls :

  Οι λύσεις ασφάλειας δικτύου αποσκοπούν στην προστασία των πληροφοριών που διακινούνται σε αυτό καθώς και των λειτουργιών που χρησιμοποιεί.Η OverQuality προτείνει λύσεις, είτε μέσω κατάλληλων εφαρμογών είτε μέσω κατάλληλου εξοπλισμού ( Firewall ), που χρησιμοποιούν σύγχρονες μεθόδους προστασίας, αναγνώρισης και αποτροπής τέτοιων ανεπιθύμητων καταστάσεων αυξάνοντας την αποδοτικότητα των συστημάτων και προάγοντας γενικότερα την ασφάλεια.

 • VMware Server Virtualization :

  Το Virtualization βελτιώνει δραματικά την αποδοτικότητα και τη διαθεσιμότητα των πόρων και των εφαρμογών στον οργανισμό σας. Δεδομένης της σημερινής δομής στις περισσότερες εταιρείες, οι εσωτερικοί πόροι υποχρησιμοποιούνται σύμφωνα με το παλιό μοντέλο. Η διαχείριση των server στα πλαίσια αυτών των μοντέλων γίνεται μια δύσκολη εργασία για τους διαχειριστές τεχνολογίας πληροφορικής.

 • Υπηρεσία Microsoft Office 365 :

  Η OverQuality με την υλοποίηση της Yπηρεσία Microsoft Office 365 σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη, έξυπνη λύση, που σας επιτρέπει να ενισχύσετε την ομάδα σας, να προστατεύσετε την επιχείρησή σας και να απλοποιήσετε τη διαχείριση IT. Αναλαμβάνουμε πλήρως την εγκατάσταση & συντήρηση των υπηρεσιών Office 365 καθώς και τη συμβουλευτική διαχείριση του έργου. Συνδέστε τους εργαζόμενους με τα άτομα, τις πληροφορίες και το περιεχόμενο που χρειάζονται για να εργαστούν καλύτερα, από οποιαδήποτε συσκευή.

Ακολουθώντας τη σωστή διαδικασία

1

Kick Off

Στην OverQuality , ξεκινώντας συγκεντρώνουμε  όλα τα στοιχεία για την κατανόηση των απαιτήσεων του πελάτη και προτείνουμε ένα ρεαλιστικό χρονοδιάγραμμα.

2

Στρατηγική

Μετά από ανταλλαγές ιδεών, αναλύσεων και προτάσεων με τον πελάτη και της ομάδα μας, καταλήγουμε σε μια στρατηγική που αρμόζει στους επιχειρηματικούς στόχους και τις προσδοκίες του πελάτη.

3

Υλοποίηση

Σε αυτό το στάδιο ξεκινάμε την υλοποίηση του έργου σύμφωνα με την στρατηγική που έχουμε καθορίσει με σκοπό την καλύτερη μετάβαση στις νέες υπηρεσίες.

4

Παράδοση

Μετα την παράδοση  παρέχουμε δωρεάν εκπαίδευση λειτουργίας των νέων υπηρεσιών. Μπορείτε επίσης να αφήσετε στα χέρια μας την ανανέωση και την συντήρηση της IT υποδομή σας με χαμηλό κόστος

Ξεκινήστε το δικό σας project

Σχετικά projects

Sfaira
Sfaira
Υπηρεσίες πληροφορικής
Eurotraining
Eurotraining
Υπηρεσίες πληροφορικής
Four Elements
Four Elements
Υπηρεσίες πληροφορικής
ξεκινηστε το δικο σας project
Ξεκινηστε το δικο σας project
crossmenuarrow-uparrow-right