Η σφαιρα είναι μια καινοτόμα τεχνική εταιρία που εδρεύει στο κέντρο της Αθήνας και δραστηριοποιείται σε Έρευνα, Μελέτη και υλοποίηση Τεχνικών Έργων. Ιδρύθηκε το 2007 από τον Βασίλειο Ζωτάκη, Ηλεκτρολόγο Μηχανικό ΕΜΠ (ΜΒΑ), και οι δραστηριότητές της αυξάνουν συνεχώς επενδύοντας σε κεφάλαιο και ανθρώπινο δυναμικό.

Αμέσως καθιερώθηκε στον κλάδο της και από την ίδρυσή της ως σήμερα διαγράφει μια σταθερά ανοδική πορεία. Η καθιέρωση της οφείλεται όχι μόνο στη διαρκή προσπάθεια της για την ακριβή εκτέλεση των έργων ή μελετών που αναλαμβάνει από κάθε άποψη, αλλά και στην άρτια τεχνογνωσία, εμπειρία και συνέπειά της, στον πλήρη και σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό της καθώς και στην στελέχωση της από μόνιμο και έμπειρο προσωπικό. Ο συνδυασμός όλων των παραπάνω της επιτρέπουν να επιτυγχάνει την άριστη εκτέλεση των έργων αλλά και την ποιότητα του αποτελέσματος πάντα εντός του χρονικού πλαισίου που απαιτείται.

Ξεκινήστε το δικό σας project

Σχετικά projects

Four Elements
Four Elements
Υπηρεσίες πληροφορικής
Eurotraining
Eurotraining
Υπηρεσίες πληροφορικής
H εταιρεία Health Chem δραστηριοποιείται στον τομέα των Απολυμάνσεων-Απεντομώσεων και Μυοκτονιών και με την πολυετή εμπειρία της προσφέρει ολοκληρωμένες εφαρμογές εξυγίανσης χώρου τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε ιδιωτικό επίπεδο.
ξεκινηστε το δικο σας project
Ξεκινηστε το δικο σας project
crossmenuarrow-uparrow-right