Κατασκευή ιστοσελίδων

It takes a dot to start something big.

Κατασκευή ιστοσελίδων

Κατασκευή Eshop

Κατασκευή Blog

Υποστήριξη

Κατασκευή Ιστοσελίδων και Κατασκευή Eshop

Η εμπειρία μας καθιστά τον κατάλληλο συνεργάτη σας όσον αφορά την προώθηση της εταιρείας σας στο διαδίκτυο. Διαθέτουμε μια ομάδα εξειδικευμένων web designers - developers, με πολυετή εμπειρία σε τεχνολογίες WEB. Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε την σχεδίαση και Δημιουργία της Ιστοσελίδας σας ανεξαρτήτως μεγέθους και απαιτήσεων.

Στην OverQuality γνωρίζουμε πως να σχεδιάσουμε και να οργανώσουμε την Kατασκευή Ιστοσελίδας και το Eshop σας, έτσι ώστε να βοηθήσει στην αύξηση πωλήσεων των προϊόντων ή υπηρεσιών σας, πάντα σε λογικό κοστολόγιο και πάντα με γνώμονα την απόδοση της επένδυσης σας. Για να είναι αποδοτική μια επένδυση όμως, θα πρέπει να επιστρέφει πίσω, πολύ περισσότερα χρήματα απο αυτά που δαπανήθηκαν για την πραγματοποίηση της. Αυτή είναι η διαφορά μεταξύ του έχω μια ιστοσελίδα, και του έχω μια ιστοσελίδα που προτρέπει τους επισκέπτες να έρθουν σε επικοινωνία μαζι σας ή να πραγματοποιήσουν μια αγορά.

Η διαδικασία  υλοποίησης μας έχει σχεδιαστεί για να την καλύτερη προβολή σας στο internet. Η Κατασκευή Ιστοσελίδων και η Κατασκευή Eshop είναι μία διαδικασία ομαδικής εργασίας ώστε να προσφέρει ένα άριστο εμπορικά αποτέλεσμα.

Η διαδικασία Kατασκευής Iστοσελίδων και η Κατασκευή Eshop της OverQuality προσφέρει την καλύτερη δυνατή λύση προσαρμοσμένη στις ανάγκες της επιχείρησης σας.

Ακολουθώντας τη σωστή διαδικασία

1

Kick Off

Στην OverQuality , ξεκινώντας συγκεντρώνουμε  όλα τα στοιχεία για την κατανόηση των απαιτήσεων του πελάτη και προτείνουμε ένα ρεαλιστικό χρονοδιάγραμμα.

2

Στρατηγική

Μετά από ανταλλαγές ιδεών, αναλύσεων και προτάσεων με τον πελάτη και της ομάδα μας, καταλήγουμε σε μια στρατηγική που αρμόζει στους επιχειρηματικούς στόχους και τις προσδοκίες του πελάτη.

3

Σχεδιασμός

Σε αυτό το στάδιο καθορίζουμε την εμφάνιση της ιστοσελίδας. Μέσω της προσαρμοσμένης σχεδίασης, δημιουργούμε τις πιο αναζωογονητικές λειτουργίες για τη σχεδίαση της ιστοσελίδας.

4

Κατασκευή και Παράδοση

Με τη βοήθεια των developers, κατασκευάζουμε και φέρνουμε στην ζωή την ιστοσελίδας σας. Μετα την παράδοση παρέχουμε δωρεάν εκπαίδευση λειτουργίας της. Μπορείτε επίσης να αφήσετε στα χέρια μας την ανανέωση και την συντήρηση της με χαμηλό κόστος

Ξεκινήστε το δικό σας project

Σχετικά projects

Tzeremes Fyta
Λογότυπο, Ιστοσελίδα
Tzeremes Fyta
Branding, Digital marketing, Κατασκευή ιστοσελίδων
Silk Fab
Λογότυπο, Ιστοσελίδα
Silk Fab
Digital marketing, Κατασκευή ιστοσελίδων
HealthChem
Λογότυπο, Ιστοσελίδα
HealthChem
Κατασκευή ιστοσελίδων
ξεκινηστε το δικο σας project
Ξεκινηστε το δικο σας project
crossmenuarrow-uparrow-right