,

Κατασκευή one page ιστοσελίδας vs multiple page ιστοσελίδας

Η απόφαση είναι δύσκολη

Η επιλογή μεταξύ one page ιστοσελίδας και multiple page ιστοσελίδας είναι μια δύσκολη απόφαση. Ζούμε σε μια μια εποχή όπου οι κινητές συσκευές και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτελούν τον κανόνα της κοινωνίας. Οι άνθρωποι θέλουν γρήγορες και απλές στη χρήση λύσεις και σε μια τέτοια περίπτωση, τίποτα δεν λειτουργεί καλύτερα από μία σελίδα web. Οι one page ιστοσελίδες είναι πλέον μεταξύ των πιο δημοφιλών τάσεων στο διαδίκτυο μέχρι σήμερα.

Όσο όμως και αν οι one page ιστοσελίδες αποκτούν την αντίστοιχη φήμη και αναγνώριση, οι multiple page ιστοσελίδες είναι πιο αξιόπιστες και είναι κοινώς γνωστές στους χρήστες. Γι’ αυτό, δεν μπορείτε να αποφασίσετε! Δεν είναι τόσο εύκολο. Επομένως, ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποφασίσετε αν η επιχείρησή σας χρειάζεται one page ιστοσελίδα ή multiple page ιστοσελίδα; Αν έχετε αμφιβολίες, η OverQuality μπορεί να σας βοηθήσει. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τι είναι η κατασκευή one page ιστοσελίδας;

Σε αυτόν τον τύπο κατασκευής ιστοσελίδας, ολόκληρο το περιεχόμενο συνοψίζεται σε μία σελίδα που έχει αντιστοιχιστεί σε μια ισχυρή στρατηγική μάρκετινγκ.

Τέτοιες ιστοσελίδες συνδυάζουν στοιχεία υψηλής δυναμικότητας και περιλαμβάνουν γλώσσες όπως JavaScript, jQuery, CSS3 και Ajax για να ολοκληρώσουν τις λειτουργίες της σελίδας.

Όταν ένας χρήστης αλληλεπιδρά στην one page ιστοσελίδα, οι σύνδεσμοι περιήγησης μεταφέρουν αυτόματα τον χρήστη απευθείας στο σχετικό μέρος του περιεχομένου ή των χαρακτηριστικών που αναφέρονται στη σελίδα.

Είναι οι One page ιστοσελίδες μια καλή επιλογή;

Ένας από τους πολλούς λόγους που οι ιστοσελίδες μίας σελίδας αποκτούν σημαντική δημοτικότητα μεταξύ των περισσότερων επιχειρηματιών είναι ότι δίνουν ένα καθαρό και κατανοητό σχέδιο.

Με τις one page ιστοσελίδες, δημιουργείτε ένα διαδραστικό ταξίδι για το κοινό που επισκέπτεται την ιστοσελίδα σας. Καθώς δεν υπάρχουν πολλές σελίδες, οι χρήστες μπορούν εύκολα να περιηγηθούν γραμμικά προς τα κάτω, κάνοντας απλώς κλικ σε μια επιλογή.

Η αφήγηση της ιστοσελίδας διεξάγεται με τόσο απίστευτο τρόπο που μπορούν να λάβουν το μήνυμα που θέλετε να τους δώσετε από την αρχή μέχρι το τέλος.

Μια θετική πλευρά του εύκολου γραμμικού συστήματος πλοήγησης που είναι ενσωματωμένο στην ιστοσελίδα είναι ότι προτρέπει τους χρήστες εύκολα να κανουν κάποια ενέργεια . Σύμφωνα με έρευνες, η σχεδίαση μίας One page ιστοσελίδας μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένο ποσοστό μετατροπής έως (>37,5%) κατά μέσο όρο, σε σύγκριση με τις multiple page ιστοσελίδες. Καθώς η διαδικασία είναι μικρότερη και οι άνθρωποι έχουν την προσοχή ενός χρυσόψαρου, η Κατασκευή one page ιστοσελίδας είναι θαυμάσια για διάφορα είδη κοινού.

Επιπλέον, οι One page ιστοσελίδες, λειτουργούν καλύτερα με την κινητή τηλεφωνία. Επίσης, το περιεχόμενο που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα υπάρχει σε μικρότερα κομμάτια και μπορεί εύκολα να αντιστοιχιστεί τέλεια στις μικρότερες προβολές για φορητές συσκευές. Για να μην αναφέρω ότι η κύλιση στην οθόνη αφής γίνεται απίστευτα ομαλή.

Τι είναι η κατασκευή multiple page ιστοσελίδας;

Η ανάπτυξη ιστοσελίδας σε πολλές σελίδες είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που είναι η σχεδίαση μίας ιστοσελίδας. Σε ένα πολύπτυχο σχεδιασμό ιστοσελίδων, το περιεχόμενο διαδίδεται ευρέως σε διάφορες σελίδες.

Τέτοιες σχεδιάσεις είναι καλύτερες για μεγάλες επιχειρήσεις και μεγάλους οργανισμούς που προσφέρουν ποικιλία υπηρεσιών και έχουν πολύ περιεχόμενο. Είναι πραγματικά αδύνατο, να συγκεντρώσετε όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σε μία σελίδα για έναν τέτοιο οργανισμό, εκτός αν θέλετε το κοινό σας να κάνει scroll μια ολόκληρη ζωή! Εδώ, η σχεδίαση μιας τοποθεσίας web πολλαπλών σελίδων είναι μια κατανοητή επιλογή.

Είναι οι multiple page ιστοσελίδες μια καλή επιλογή;

Όταν μιλάμε για πολύπτυχους δικτυακούς τόπους, υπάρχουν τρία βασικά πλεονεκτήματα.

Ένα από τα καλύτερα πλεονεκτήματα μιας πολυσέλιδης τοποθεσίας web είναι η απεριόριστη δυνατότητα κλιμάκωσης. Μπορείτε να συνεχίσετε να προσθέτετε όσες σελίδες θέλετε και να επεκτείνετε την περιήγηση σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να καταργήσετε την επάνω γραμμή περιήγησης και να την αντικαταστήσετε με μια λίστα μενού που μπορεί εύκολα να ανακατευθύνει τους χρήστες στις επιθυμητές υπηρεσίες.

Επιπλέον, η ροή περιήγησης του πολυσέλιδου ιστότοπου παρέχει μεγαλύτερη ευκολία προσβασιμότητας. Καθώς η σχεδίαση και η αρχιτεκτονική της χρονολογείται από τη δεκαετία του 90, οι χρήστες είναι απίστευτα εξοικειωμένοι με τη σχεδίαση.

Επιπλέον, οι πολλαπλές σελίδες web έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να προσαρμόζουν ισχυρές δυνατότητες SEO. Αν και το digital marketing παίζει σημαντικό ρόλο στην εκτέλεση σωστού και αποτελεσματικού SEO.

Κατασκευή one page ιστοσελίδας vs multiple page ιστοσελίδας

Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε να κατανοήσετε τις διαφορές μεταξύ των one page ιστοσελίδων και των multiple page ιστοσελίδων. Για να σας δώσω μεγαλύτερη σαφήνεια σχετικά με το ποιες σελίδες web είναι αποτελεσματικές για ποιο σκοπό, ακολουθεί μια μικρή πολύτιμη ενημέρωση. Εάν ο στόχος σας για τη κατασκευή μιας ιστοσελίδας είναι να κατευθύνεται τους χρήστες και να τους ενθαρρύνετε να εκτελέσουν μια συγκεκριμένη εργασία, όπως δωρεά, εγγραφή τότε πρεπει να πάτε στην one page ιστοσελίδα. Ωστόσο, αν ο στόχος της ιστοσελίδας σας είναι να εκπροσωπήσει μια ολόκληρη εταιρεία που προσφέρει πολλαπλές υπηρεσίες ή ένα ευρύ φάσμα προϊόντων προς πώληση, η σχεδίαση μιας πολυσέλιδης τοποθεσίας web αποτελεί εξαιρετική επιλογή για την επιχείρησή σας. Η πολύγλωσση ιστοσελίδα έχει τεράστιες δυνατότητες να αντιπροσωπεύει μια μάρκα και εμμένει στο παραδοσιακό σύστημα πλοήγησης, κάτι που είναι πραγματικά εξαιρετικό για τη στρατηγική SEO σας. Εξακολουθείτε να μην είστε σίγουροι ποια είναι η πιο πιθανή λύση για εσάς; Επιτρέψτε μας να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε ποιος σχεδιασμός λειτουργεί καλύτερα για τον οργανισμό ή την επιχείρησή σας. Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας μας και θα σας καλέσουμε άμεσα.

ξεκινηστε το δικο σας project
Ξεκινηστε το δικο σας project
crossmenuarrow-up